NEVŞEHİR / MERKEZ - Gazi Ortaokulu

Gazi Ortaokulu

2000 EVLER MAH. 27. SK. GAZİ ORTAOKULU NO 6 MERKEZ / NEVŞEHİR
Vizyon
Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği; eğitim-öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle Nevşehir´de örnek bir okul olmak.
Misyon
Gazi Ortaokulu ailesi olarak bilgiyi ve teknolojiyi kullanabilen, çevresine uyum sağlayabilen, toplum bilinci gelişmiş, hoşgörü sahibi, kendini geliştirme isteği duyan, yaratıcı nesiller yetiştirmek. Öğrendiklerini günlük hayatta kullanabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. Kültürel değerlerine sahip çıkan, ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler yetiştirmek. Başkaları ile iyi ilişki kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, idealist öğrencilerin bulunduğu örnek bir kurum olmak. Kendimize güveniyoruz. Başaracağız.
Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM
MERKEZİ KONUMDADIR.
NEVŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI KOCAÇAY 2 NUMARALI DOLMUŞ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
2000 EVLER MAH.27. SOK. NO:6
İL MERKEZİ
VOLEYBOL,FUTSAL,FUTBOL,HENTBOL,BASKETBOL,KUNFU,WUSHU
Diğer Hususlar
Müzik Atölyesi, Matematik Atölyesi ve Görsel Sanatlar Atölyesi hizmete açılmıştır.